AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin arabası sürmek

Kahve falında gelin arabası sürmek

Kahve falında gelin arabası sürmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, tartışma yaşayacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, arzuların gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında gelin arabası sürmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin nedenlerini doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında gelin arabası sürmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kafasına göre birini bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin arabası kullanmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin arabası süslemek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gelin arabası görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin arabası konvoyu görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gelin arabası görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, sorunların son bulacağına inanılır.

Kahve falında siyah gelin arabası görmek alım gücünde yükselme olacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir