AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin arabasına binmek

Kahve falında gelin arabasına binmek

Kahve falında gelin arabasına binmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, atılan adımların zarar getireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin arabasına binmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumsuz etkileyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında gelin arabasına binmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına inanılır.

Kahve falında gelin olup ata binmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin arabası kullanmak biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet eder.

Kahve falında süslü gelin arabası görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında gelin arabaları görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin arabası süslemek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gelin arabası görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında gelin arabası görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir