AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz eşarp görmek

Kahve falında beyaz eşarp görmek

Kahve falında beyaz eşarp görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz eşarp gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gören önemli pozisyondaki kişiler sizi yakın takibe alabilirler.

Kahve falında kırmızı beyaz eşarp görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini beyaz eşarplı görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz eşarp görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz eşarp vermek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Kahve falında beyaz eşarplı kadın görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil beyaz eşarp görmek başarıya ulaşacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz eşarp görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz eşarp giymek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir