AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini beyaz eşarplı görmek

Kahve falında birini beyaz eşarplı görmek

Kahve falında birini beyaz eşarplı görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, gülen yüzünün solacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini beyaz eşarplı gördüyseniz:

  • Hassas yapıdasınız.

Kahve falında beyaz eşarplı kadın görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz eşarp vermek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz eşarp giymek daha rahat bir hayatı olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini beyaz eşarplı görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil beyaz eşarp görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz eşarp görmek başarılı bir kişi olunacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı beyaz eşarp görmek geçim derdi çekeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına inanılır.

Kahve falında siyah beyaz eşarp görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir