AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz eşarplı kadın görmek

Kahve falında beyaz eşarplı kadın görmek

Kahve falında beyaz eşarplı kadın görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, borçlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz eşarplı kadın gördüyseniz:

  • Uğraştığınız oranda karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında beyaz eşarplı kadın görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil eşarplı kadın görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işarettir.

Kahve falında eşarplı kadın görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı eşarplı kadın görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi eşarplı kadın görmek yaşamının tadını çıkaracağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz eşarp giymek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında birini beyaz eşarplı görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz eşarp görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir