AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap konak görmek

Kahve falında ahşap konak görmek

Kahve falında ahşap konak görmek huzur içinde yaşayacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, bereketli işler yapılacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında ahşap konak gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Kahve falında ahşap konak görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski konak görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yanlış işler yapacağına delalettir.

Kahve falında eski bir konak görmek dünya malı edineceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konak sahibi olmak bereketli işlere gireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında büyük konak görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Kahve falında vali konağı görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir konak görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz konak görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir