AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap pencere görmek

Kahve falında ahşap pencere görmek

Kahve falında ahşap pencere görmek sevinileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında ahşap pencere gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ahşap pencere görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, daha rahat para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni ahşap ev görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ahşap kapı görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, torunlarına dahi yeteceğine alamet eder.

Kahve falında ahşap beşik görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ahşap tavan görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına alamet eder.

Kahve falında ahşap eve taşınmak kısmetinin de açılacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ahşap biblo görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap ev yaptırmak iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir