AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap kapı görmek

Kahve falında ahşap kapı görmek

Kahve falında ahşap kapı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahşap kapı gördüyseniz:

  • Evinizi veya ticari konuları ilgilendiren başlıklarda bazı değişiklikler ya da yepyeni düzenlemeler yapılması gerektiğini gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında ahşap kapı görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, gelirinin daimi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahşap kapı açmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ahşap kapı görmek çekilen acıların unutulacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ahşap kapı görmek insanlar arasında yüceleceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ahşap tekne görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında ahşap ev yaptırmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Kahve falında ahşap çatı görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında ahşap ev görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir