AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan subay görmek

Kahve falında bayan subay görmek

Kahve falında bayan subay görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, esenliğe kavuşacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan subay gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında bayan subay görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında üniformalı subay görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına delalet eder.

Kahve falında kendini subay görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz elbiseli subay görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini subay görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında subayla evlenmek huzur bulacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işarettir.

Kahve falında denizci subay görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında subay elbisesi görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir