AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbise vermek

Kahve falında beyaz elbise vermek

Kahve falında beyaz elbise vermek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, gelirinden yana memnun olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz elbise vermek gördüyseniz:

  • Başkalarının hataları yüzünden zor durumda kalabilirsiniz, kayıp yaşamamak için ön tedbir almakta fayda var.

Kahve falında uzun beyaz elbise görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pembe beyaz elbise giymek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz elbise diktirmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah elbise görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tüllü elbise görmek hayır getirecek işlere girileceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbise giyip oynamak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir