AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Yardımsever yapıdasınız.

Kahve falında yeşil ve beyaz elbise giymek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yeşil elbise giymek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil beyaz elbise giymek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşilli beyazlı elbise giymek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yeni elbise giymek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun yeşil elbise giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok hayırlı işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yeşil elbise giymek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir