AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun beyaz elbise görmek

Kahve falında uzun beyaz elbise görmek

Kahve falında uzun beyaz elbise görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, verimli işlere gireceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında uzun beyaz elbise gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Kahve falında uzun beyaz elbise görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz uzun elbise giymek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah uzun elbise giymek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında uzun kırmızı elbise giydiğini görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun pembe elbise giymek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun elbise giymek verilen sözlerin yerine getirileceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun elbise görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kederinin dağılacağına yorulur.

Kahve falında uzun kırmızı elbise görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kişisel problemlerini çözeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir