AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap parke görmek

Kahve falında ahşap parke görmek

Kahve falında ahşap parke görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ahşap parke gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız durumunda, avantajınıza kullanabileceğiniz şeyler bulabilirsiniz.

Kahve falında ahşap parke görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta parke görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında laminant parke görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parke temizlemek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parke taşı görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kırık parke görmek çok üzüntü yaşayacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında parke döşemek tüm dileklerin tutacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parke taş görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir