AnaSayfa / Genel / Kahve falında parke taşı görmek

Kahve falında parke taşı görmek

Kahve falında parke taşı görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, başına türlü belalar geleceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, borcunun çok olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında parke taşı gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı ya da ödemelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında parke taşı görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parke taş görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulur.

Kahve falında tahta parke görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında parke görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz araba parketmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında parke döşemek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine delalet eder.

Kahve falında tahta parke döşemek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında araba parketmek lüksüne de lüks katacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir