AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık parke görmek

Kahve falında kırık parke görmek

Kahve falında kırık parke görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, tüm dileklerin tutacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine inanılır.

Kahve falında kırık parke gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde aşırılıklar problemlere neden olabilir.

Kahve falında kırık parke görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına inanılır.

Kahve falında tahta parke döşemek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında laminant parke görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz araba parketmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında araba parketmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, onlar sayesinde moral bulacağına işarettir.

Kahve falında parke temizlemek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta parke görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve parke döşemek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir