AnaSayfa / Genel / Kahve falında parke taş görmek

Kahve falında parke taş görmek

Kahve falında parke taş görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına işaret eder.

Kahve falında parke taş gördüyseniz:

  • Bazı planlarda nedenleri açıklanamayan değişiklikler yapılması gerekliliği kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında parke taşı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında parke taş görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kırık parke görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında eve parke döşemek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz araba parketmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında araba parketmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine inanılır.

Kahve falında parke görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parke silmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir