AnaSayfa / Genel / Kahve falında parke temizlemek

Kahve falında parke temizlemek

Kahve falında parke temizlemek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, barış için adım atacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, geleceğine, ters giden durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında parke temizlemek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki görev, sorumluluk veya yükleri azaltacak planlar yapmanız gerekiyor.

Kahve falında parke temizlemek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulur.

Kahve falında laminant parke görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parke sökmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında araba parketmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz araba parketmek elinin bolluğa kavuşacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık parke görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında ahşap parke görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parke taş görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hata yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir