AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap sandalye görmek

Kahve falında ahşap sandalye görmek

Kahve falında ahşap sandalye görmek bir yere taşınmaya, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, başarıları ile konuşulacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahşap sandalye gördüyseniz:

  • Genelde karmaşık bir yapı içinde olacaksınız.

Kahve falında ahşap sandalye görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında ahşap koltuk görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Kahve falında ahşap otel görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ahşap konak görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ahşap merdiven çıkmak en çetin zorlukların aşılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ahşap kutu görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ahşap vitrin görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ahşap balkon görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir