AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dantel işlemek

Kahve falında beyaz dantel işlemek

Kahve falında beyaz dantel işlemek sorunlarını halletmeyi bileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, malının, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dantel işlemek gördüyseniz:

  • İşinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz dantel işlemek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında dantel işlemek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, insanları sakinleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak işlemek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında işleme işlediğini görmek güzelliklere rast gelineceğine, onları gücendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suç işlemek bahtının açık olacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanaviçe işlemek sorunlarının azalacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suç işlediğini görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazma işlemek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir