AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel işlemek

Kahve falında dantel işlemek

Kahve falında dantel işlemek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında dantel işlemek gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında beyaz dantel işlemek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulur.

Kahve falında dantel işlemek yeni işlere atılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında tarla işlemek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders işlediğini görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda ders işlemek rakiplerin başarı kazanacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gergef işlemek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında iş işlemek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında günah işlemekten korkmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir