AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak işlemek

Kahve falında toprak işlemek

Kahve falında toprak işlemek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, şansın yaver gideceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, sonunda mutlu olacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprak işlemek gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Kahve falında toprağı işlemek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, düşünmeden hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında toprak işlemek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gergef işlemek işlerin artacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet eder.

Kahve falında işleme işlediğini görmek sağlık ve hayır getireceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz dantel işlemek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik işlemek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir işlemek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda ders işlemek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir