AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma işlemek

Kahve falında yazma işlemek

Kahve falında yazma işlemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başarılarının sürekli olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazma işlemek gördüyseniz:

  • Mizahi yeteneklerinize ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında yazma işlemek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan işlemek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, ümitlerinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında iğne oyası işlemek adını kirleteceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında havlu işlemek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide günah işlemek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin günah işlediğini görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalettir.

Kahve falında sevap işlemek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında seccade işlediğini görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir