AnaSayfa / Genel / Kahve falında suç işlemek

Kahve falında suç işlemek

Kahve falında suç işlemek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulur.

Kahve falında suç işlemek gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız.

Kahve falında suç işlemek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında suç işlediğini görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin suç işlediğini görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Kahve falında bir suç işlemek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haksız yere suçlandığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ihanetle suçlanmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından suçlanmak günah işleyeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Kahve falında suçu üstlenmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir