AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanaviçe işlemek

Kahve falında kanaviçe işlemek

Kahve falında kanaviçe işlemek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, duyguların karşılık bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kanaviçe işlemek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Kahve falında kanaviçe işlemek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kanaviçe işlediğini görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kanaviçe görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş işlemek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patik işlemek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Kahve falında elişi işlemek zorlukların biteceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağı işlemek geçecek güzel bir ömre, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz dantel işlemek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, moralinin yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir