AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz çizgili yılan görmek

Kahve falında siyah beyaz çizgili yılan görmek

Kahve falında siyah beyaz çizgili yılan görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz çizgili yılan gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında siyah beyaz çizgili yılan görmek işlerini hafifleteceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına yorulur.

Kahve falında siyah çizgi görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı çizgili yılan görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı çizgili yılan görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çizgili yılan görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çizgi görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çizgili yol görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir