AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çikolata görmek

Kahve falında beyaz çikolata görmek

Kahve falında beyaz çikolata görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çikolata gördüyseniz:

  • Hayal dünyanızdan çıkıyorsunuz.

Kahve falında beyaz çikolata görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz çikolata yediğini görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çikolata yemek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasından çikolata almak saadete ereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında çikolata almak yemek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında elinde çikolata görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, rızkının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında çikolata ekmek dünya hayatında huzurlu olmaya, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında findikli çikolata görmek rızkında ve malından olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir