AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından çikolata almak

Kahve falında başkasından çikolata almak

Kahve falında başkasından çikolata almak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasından çikolata almak gördüyseniz:

  • Kendinizi farklı düşünmek için zorlamalısınız.

Kahve falında çikolatalı şeker görmek zenginliğinin artacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birinden çikolata almak aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanından çikolata almak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğe çikolata vermek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında çikolatalı puding görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine çikolata almak sağlığının bozulacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde çikolata yemek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, ağır günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir