AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ceket aldığını görmek

Kahve falında yeşil ceket aldığını görmek

Kahve falında yeşil ceket aldığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, mali gücünü yitireceğine, uzak bir yola gidileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ceket aldığını gördüyseniz:

  • Biraz esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil ceket aldığını görmek rızkının çoğalacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz ceket aldığını görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ceket giydiğini görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ceket görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kadife ceket görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renkli ceket görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renk ceket giymek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renkli ceket giymek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir