AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak çarşaf katlamak

Kahve falında yatak çarşaf katlamak

Kahve falında yatak çarşaf katlamak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, o kapıyı kapatacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak çarşaf katlamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yatak çarşaf katlamak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında yatak çarşafı katlamak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf katlamak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çarşaf katladığını görmek musibetlerin yaşanacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet eder.

Kahve falında yatak yorgan katlamak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kumaş katlamak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna işaret eder.

Kahve falında yorgan katlamak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, mutluluk ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yorgan katlamak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir