AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ve boğa görmek

Kahve falında köpek ve boğa görmek

Kahve falında köpek ve boğa görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, öz güven kazanacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek ve boğa gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Kahve falında köpek ve boğa görmek mutluluğunun katlanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet eder.

Kahve falında köpeği boğarak öldürmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında boğarak köpek öldürmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, düşmanların barışacağına yorulur.

Kahve falında öküz boğa görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında boğa almak müşterilerinin çoğalacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğayla boğuşmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğa dana görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kızıl boğa görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir