AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ben görmek

Kahve falında beyaz ben görmek

Kahve falında beyaz ben görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, yüksek bir makamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ben gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında beyaz ben görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda et beni görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah et beni görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalçada ben görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, ruhen rahatlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında göbekte ben görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Kahve falında babamın beni dövdüğünü görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında et beni görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında insana benzeyen kedi görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir