AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon uçurmak

Kahve falında balon uçurmak

Kahve falında balon uçurmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, esenliğe kavuşulacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında balon uçurmak gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında uçan balondan düşmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı uçan balon görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan balon görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz balon uçurmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, büyük borçların altında ezileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan balonla uçmak çok büyük işlere adın yazdıracağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balon uçurtmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında rengarenk uçan balonlar görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan balon görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir