AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon uçurtmak

Kahve falında balon uçurtmak

Kahve falında balon uçurtmak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, günahların da affolacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balon uçurtmak gördüyseniz:

  • Biraz zamana ihtiyaç var.

Kahve falında uçan balona binmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi uçan balon görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kısmetlerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balonda uçtuğunu görmek kişinin tek başına kalacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında uçan balonla uçmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında uçan balondan düşmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz balon uçurmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük uçan balon görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işaret eder.

Kahve falında renkli uçan balon görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir