AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz badana görmek

Kahve falında beyaz badana görmek

Kahve falında beyaz badana görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna alamet eder.

Kahve falında beyaz badana gördüyseniz:

  • Kazanç konularında planlanmış değişik düşüncelere sahipsiniz.

Kahve falında beyaz badanalı oda görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında evini beyaz badana yapmak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz badana görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz badanalı ev görmek bir bebek sahibi olunacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz badana yapıldığını görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi beyaz badana yapmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz boya badana yapmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir