AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ayna görmek

Kahve falında beyaz ayna görmek

Kahve falında beyaz ayna görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ayna gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden olmadıkları gibi davranmasını, bazı şeylerin olmadığı bir şeye dönüşmesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ayna görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli ayna görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, üzüntü yaşamaya tabir olunur.

Kahve falında aynalı tarak görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, iş hayatında başarılı olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya yumruk atmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynalı kapı görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, iyilik görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir