AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynalı kapı görmek

Kahve falında aynalı kapı görmek

Kahve falında aynalı kapı görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, büyük atılımlar yapacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında aynalı kapı gördüyseniz:

  • Sizin başkaları için neler yaptığınız değil onların sizin için neler yapabileceği konusuna odaklanmalısınız.

Kahve falında aynalı kapı görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet eder.

Kahve falında aynada saçlarını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı yorulur.

Kahve falında aynada kendini farklı görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yanlış işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin aynaya baktığını görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında aynada saçını taramak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynada diş görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine inanılır.

Kahve falında aynada kendini başka biri olarak görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir