AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz attan inmek

Kahve falında beyaz attan inmek

Kahve falında beyaz attan inmek saygın biri haline geleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz attan inmek gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Kahve falında beyaz attan inmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında attan inmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, büyük üzüntüler olacağına rivayet eder.

Kahve falında atlayarak inmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden atlayarak inmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında at arabasından inmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz arabadan inmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz merdivenden inmek fesada ve haksızlığa karışacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz at ve yavrusunu görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir