AnaSayfa / Genel / Kahve falında attan inmek

Kahve falında attan inmek

Kahve falında attan inmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, geri planda kalacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, hüsrana uğrayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında attan inmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız farklı yönlere ilerleme nedeni olabilir.

Kahve falında at arabasından inmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında atlayarak inmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında attan inmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz attan inmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden atlayarak inmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tekneden inmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret eder.

Kahve falında yüksek merdiven inmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer merdivenden inmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir