AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz arabadan inmek

Kahve falında beyaz arabadan inmek

Kahve falında beyaz arabadan inmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, rahat edileceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz arabadan inmek gördüyseniz:

  • Gerçeklerle bağlantısı olmasa bile karşınızdaki kişileri etkilemek adına hayali tablolar üzerinden hareket edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz arabadan inmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla rampa inmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden arabayla inmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arabayla merdiven inmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, kötü kişilere yakın olacağına işaret eder.

Kahve falında arabaya binmek ve inmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabadan inmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı inmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş inmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir