AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabasından inmek

Kahve falında at arabasından inmek

Kahve falında at arabasından inmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, maneviyata yöneleceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Kahve falında at arabasından inmek gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında at arabasından inmek heveslerinin de azalacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atlayarak inmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz attan inmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında attan inmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden atlayarak inmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında siyah arabadan inmek günahlara, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında arabaya binmek inmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı inmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir