AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah at görmek

Kahve falında siyah at görmek

Kahve falında siyah at görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, geçecek güzel bir ömre, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, alınganlıkların hasıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah at gördüyseniz:

  • Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah at yavrusu görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah attan düşmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında dört nala koşan siyah at görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah renkli at görmek güzel günler görüleceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bir at görmek bol bol moral depolanacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah at tarafından kovalanmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yeleli at görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında siyah at sevmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, aile huzurunuzun bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir