AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan siyah at görmek

Kahve falında koşan siyah at görmek

Kahve falında koşan siyah at görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, parasal durumun düzeltileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, üzüntülerinin biteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine inanılır.

Kahve falında koşan siyah at gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında dört nala koşan siyah at görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşan siyah at görmek kendi işinin başına geçeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında dört nala koşan at görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşan kahverengi at görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında hızla koşan at görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında koşan iki at görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde koşan atlar görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalettir.

Kahve falında koşan bir at görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir