AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan siyah at görmek

Kahve falında uçan siyah at görmek

Kahve falında uçan siyah at görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına alamet eder.

Kahve falında uçan siyah at gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere önem vermek gerekiyor.

Kahve falında siyah uçan at görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, huzurunun artacağına delalettir.

Kahve falında uçan siyah at görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine alamet eder.

Kahve falında uçan kanatlı at görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında uçan beyaz at görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz uçan at görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın uçtuğunu görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında kanatlı uçan at görmek özgüveninin artacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan beyaz kanatlı at görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir