AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz at kesildiğini görmek

Kahve falında beyaz at kesildiğini görmek

Kahve falında beyaz at kesildiğini görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, büyük hatalar yapacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz at kesildiğini gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Kahve falında beyaz at kesildiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine delalet eder.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at kesildiğini görmek gelirinin artacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atın kesildiğini görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında at kesip yemek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında atın başının kesildiğini görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında at kesilmesi görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında atların kesildiğini görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir