AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kesilmesi görmek

Kahve falında at kesilmesi görmek

Kahve falında at kesilmesi görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Kahve falında at kesilmesi gördüyseniz:

  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında atın başının kesildiğini görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz at kesildiğini görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın kesildiğini görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atların kesildiğini görmek yeni kapılar açılacağına, düşmanlarla beraber oturmaya inanılır.

Kahve falında at kesilmesi görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında at kesildiğini görmek yardımcı olmayacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at kesip yemek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir