AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kesip yemek

Kahve falında at kesip yemek

Kahve falında at kesip yemek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, yüksek bir makama geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at kesip yemek gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Kahve falında at kesip yemek maddi zarara gireceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at kesilmesi görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına delalettir.

Kahve falında beyaz at kesildiğini görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında atın kesildiğini görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında atların kesildiğini görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, borçların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında atın başının kesildiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında at kesildiğini görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir