AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın kafasını görmek

Kahve falında atın kafasını görmek

Kahve falında atın kafasını görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atın kafasını gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya ilginç kişilerle yapacağınız fikir alışverişleri bazı işleri yapış yönteminizde fark yaratabilir.

Kahve falında at kafası yemek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at kafalı insan görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, sorunların hallolacağına delalet eder.

Kahve falında kopmuş at kafası görmek rızkın gittikçe azalacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında at kafası kesmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına işaret eder.

Kahve falında insan kafalı at görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine inanılır.

Kahve falında kafası olmayan at görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, farklı şeyler deneyeceğine tabir olunur.

Kahve falında atın kafasını görmek barış ve sevgi içinde olacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir