AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kafalı at görmek

Kahve falında iki kafalı at görmek

Kahve falında iki kafalı at görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kafalı at gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler uzun zamandır devam eden bir duruma farklı yaklaşmanızı öneriyorsa ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında kopmuş at kafası görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında atın kafasını kesmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at kafalı insan görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz at kafası görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atın kafasını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında insan kafalı at görmek yaşamın kolay hale geleceğine, kendisine kızacağına inanılır.

Kahve falında at kafası çizmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir