AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş at kafası görmek

Kahve falında kopmuş at kafası görmek

Kahve falında kopmuş at kafası görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında kopmuş at kafası gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz at kafası görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında atın kafasını görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kafası kopmuş at görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında kafasiz at görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına inanılır.

Kahve falında insan kafalı at görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında at kafası çizmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında at kafası kesmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir