AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker kıyafetli birini görmek

Kahve falında asker kıyafetli birini görmek

Kahve falında asker kıyafetli birini görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kendisini eve kapatacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulur.

Kahve falında asker kıyafetli birini gördüyseniz:

  • Mikrobik hastalıklara açıksınız.

Kahve falında yeşil kıyafetli asker görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Kahve falında asker kıyafetini giydiğini görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, huzurlu günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında eşini asker kıyafetiyle görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini asker kıyafetiyle görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işlerinden de geri kalacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini asker kıyafetiyle görmek yoksul için zenginliğe, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir